30 април 2007

Shock Defence

Shock Defence е едно изумително бледо подобие на Flash Element TD, което не си струва да пускате. Не знам защо хората от DuoSign са решили да направят почти пълно копие на играта на Novel Concepts, но с малкото разлики, които са внесли, са успели да съсипят почти напълно удоволствието от TD жанра.

Лош е балансът на враговете, нивата и оръжията. Лош е и дизайнът, макар и по-лъскав от този на Flash Element. Не ми харесаха и "чудовищата", които варират от овце, през зле нарисувани F23, до всякакъв вид летящи чинии и марсианци. Подразни ме абсолютната липса на оригиналност не само при оръжията, но и при необходимите разработки за тях. Впрочем самите кули се строят по кошмарен начин, като с малко старание можете да ги качите почти една върху друга.
В началото Shock Defence изглежда трудна, доста по-трудна от Flash Element, но след няколко минути всичко си идва на мястото и разбирате, че играта е повече от лесна. Строят се основно един тип кули, а развиете ли три от ъпгрейдите (елементите) получавате достъп до супер кулата, която е меко казано всесилна. Факт е, че с 4 такива здания довърших играта без нито един изпуснат гад.

Не ми се пише повече, но Shock Defence е пълна излагация. Направо изглежда жалко до заглавие като Desktop Tower Defense...

Няма коментари:

Сподели

Оцени