24 април 2007

Заигравки (Април 2007)

Днеска било 24ти. Пак станало време да пусна заигравки. Я да видя какво имам като bookmarks.

Duck Hunt - Макар поколенията да се смениха не вярвам тази игра да има нужда от представяне. Едно време я играехме на Нинтендо пред телевизора и се ядосвахме когато трите патрона не стигаха да гръмнем неориентираните патки. А когато кучето се смееше нагло пистолетите излитаха в негова посока. Бяха прекрасни времена. Въпреки че флаш версията не носи това очарование, както конзолната, за мен беше удоволствие да пуцам и да се правя на авджия.


Splash е симпатичен малък пъзел, в който трябва да достигнете критична маса на едни зелени капки. Това става като им докапите още слуз и ги уголемите до пръсване. Започвате с определено количество от допълнителната течност и в зависимост от играта ви може да я свършите на първото или на някое от следващите нива. Нищо особено, но пък пристрастяващо.


Jenga е друг пъзел, който успя да ме закачи за продължително време. Всъщност това е флаш версия на една настолна игра, в която издигате кула от пръчки колкото се може по-високо, като надстроявате с елементите от по-долните нива. Физическия модел на играта е ужасен и това води до почти пълно неведение кога ще се сгромоляса конструкцията. Единствено едно леко поклащане ще напомня, че сте близо до границата и следващия ход може да ви е последен.

Няма коментари:

Сподели

Оцени