07 февруари 2007

Curiously Strong All Night Long (The Game)

Зад това дълго име се крие един сравнително кратък и лесен куест. Историята му е за Ал, който се явява малко загубеняк и повечето жени не биха му обърнали особено внимание. Ниският му ръст и грозновати черти го правят неприятен за представителките от нежния пол. Незнайно как обаче Ал успява да уговори в интернет среща с една звезда и същата вечер трябва да се вмъкне в елитен местен клуб и да си осигури достъп до стаята, в която се намира възлюбената му. Разбира се горилата на входа не би го пуснала просто така и от този момент поемате контрол върху нещата.

Играта е сравнително добре изпълнена и единственото негативно, което ми се наби в очите е, че предметите от инвентара понякога не реагираха правилно когато ги изпробвате подред. За сметка на това можете да водите дълги и често безсмислени разговори с персонажите, които срещате. Много от диалозите няма да имат особено отношение към развитието на действието, но пък интерактивността е предостатъчна за толкова кратка игра.

Трябва да спомена, че играта е рекламна и е за компанията Altoids, но ако не знаете кои са те (или може би какво е това, защото не ми се изняваше този въпрос) няма да усетите маркетинговия елемент.

Ако искате да помогнете на Ал да свали една готина мацка натиснете тук.

Няма коментари:

Сподели

Оцени