02 февруари 2007

Блогрол

Блогролът включва линкове към други блогове, които може да представляват интерес за посетителите тук. Реших да обърна малко внимание на включените сайтове.

Action-Adventure е един от малкото блогове, които са на български и са ориентирани изцяло към игрите и по-специално към едноименния жанр. Estranged, чието дело е страницата, пише доста подробни ревюта на заглавията, които представя (не да прасне само две думи като мен) и наистина си струва да се зачетете в написаното от него. Възможно е точно неговите думи да ви запалят да изиграете някоя игра, която не сте пробвали до сега или дори да насочи вниманието ви към action adventure жанра.


Jay Is Games по мое впечатление е най-известния и посещаван блог, който представя флаш и други игри. Проекта е много добре изграден с добри ревюта от различни автори, а голямата му посещаемост осигурява множество коментари, които да допълнят впечатленията от представеното или да ви помогнат ако имате проблем. Съдържа изключително голямо количество информация и връзки към игри, които почти без изключение заслужават да бъдат играни.


Gaming Tags е друг блог, който набляга почти изцяло на флаш игрите. Ревютата не са дълги и подробни като тези в предните две страници, но пък дават достатъчно количество информация. Авторът е също и разработчик и ще ви известява за прогреса на някои от проектите си.



Escape the room point and click games е блог, който пренебрегвах доста време, но го правех напълно неоправдано. Ако не бъркам при основаването си е представял само "escape the room" игри, но с течение на времето обхвата му се разширява и вече обхваща доста жанрове. В коментарите към постовете могат да се намерят решения на загадките в логическите игри и много пъти този източник е единственият, с който да си помогнете ако запецнете някъде.

Няма коментари:

Сподели

Оцени