24 ноември 2007

Заигравки (Ноември 2007)

Три игри, които може и да са отчайващо скучни, но пък ме карат да ги играя за значителен период от време щом ги срещна.
Atomic Racer - Единственото хубаво на това да си карате екипираната с ракети кола в Atomic Racer е, че когато дадете газ ще можете да минавате на слалом между останалите коли на магистралата. Някак в страни остава идеята, че преследвате пълни с атомни бомби камиони, които никога не успях да унищожа до края, защото все се блъсках някъде. Едва ли е голяма загуба, след като така и не разбрах защо ги гоня точно аз и защо полицаите не ме обичат. Но не ми пука - пускам на ново и натискам педала.
Champion Archer е много грозна. Изключително. И идеята й не е нищо особено - вие сте въоръжено с лък човече, което трябва да претрепе идващите срещу него други човечета и да разчиства до колкото може пътя на своите човечета. "Човечета" не се повтаря случайно, защото в крайна сметка ставата свидетели на пълна каша с човечета. Въпреки умопомрачителния баланс между вашите и противниковите сили, щом се заиграя отиват 15 минути в целене на малки stickmеn-чета.
Flip Card Game е може би (най-)стойностната игра в този пост. Простата концепция да се опитваш да вкараш с хвърляне карти в цилиндър, който се мести из игралното поле, се оказва приятно забавление за не повече от 5 минути.

Няма коментари:

Сподели

Оцени