15 ноември 2006

Wings of fury

Още се чудя как играх това нещо над 1 час. Някакво американско (че как иначе) самолетче, което стреля по японски оръдия, корабчета, войничета и някакво друго вражеско самолетче. С една картечница, която трудно се разбира на къде стреля и няколко тона ракети, вероятно създадени половин век по-късно, но върнати с машина на времето, за да гърмите с тях.

И звучи и изглежда много лесно, но самолета на завоите се държи доста реално (пропада :) ) и успявах да се пребивам с него по-често отколкото успявах да изтрелвам ракети. Ама така се получава когато правиш рязки маневри на малка височина. Прас във водата и храниш рибките.

Срамното е, че не можах да бия дори на най-лесното ниво, където има едва две бункерчета за разбиване. Е трошат се, но от близките колиби наскачат някакви хора и ги поправят. Трябваше да разбия и селата ама пак остри маневри и бам - на пясъка - между две палмички.

А на горе нивата се усложняват. Още едно японско островче, после и корабче и бронирани бункери, които се целят с едни ракетки, а за да ги пусна трябва да пикирам точно. Пък това не ми се отдава, а през това време самолета почва да пуши и накрая бам размазан.

Wings Of Fury за тези от вас, които могат да летят по-добре от мен.

Няма коментари:

Сподели

Оцени