26 ноември 2006

Cool Flame: The Game

Cool Flame е поредната игра, която промотира някакъв продукт. Този път става дума за BMW 1 серията. За радост рекламата не се набива на очи, а е доста ограничена и изобщо не разваля удоволствието от играта.

Поемате ролята на репортера Harley Flame, който разследва изчезването на известния филмов продуцент Seymour Deville. Започвате да разплитате историята от местен клуб, където срещате певицата Gina Lopez. Малко по-късно започват неприятностите за вас, но в края на играта всичко се разрешава по неочакван начин. Няма да задълбавам в сюжета, защото той трябва да бъде изигран, а не преразказан. Усещането наистина е като от някой филм за журналист забъркал се в неприятности.

Освен това в почти всеки епизод ще се имате възможност да играете и някоя мини подигра, която в някои случаи ще се оказва решаваща за успеха ви. Логическият елемент не е силно застъпен. Задачите са изключително прости и всеки с поне малко въображение ще може бързо да се оправи с тях. Ако се справяте добре ще получавате и малки награди, които да свалите на компютъра си.

Петте епизода вече не искат регистрация за да се играят, но не се знае дали BMW няма да решат, че им е нужна още малко информация и да върнат регистрационната бланка. Също така имах проблем с втори епизод докато играх с FireFox, но предполагам, че това се дължи на използваната версия на flash player-а.

Въпреки това играта заслужава наистина висока оценка и може да погълне няколко часа за преминаването й.

За да влезете във филма натиснете тук.

Няма коментари:

Сподели

Оцени