21 септември 2007

Warbears

Ето го адресът. Заминавайте да играете. А ако ми нямате доверие - чак тогава продължавайте да четете.

Бележка до мене си: "Можеше още преди повече от половин година да я играеш тая игра ама реши да я подминеш, нали? А сега за наказание тръпни в очакване на третата мисия..."


Обратно към Warbears: Поздравления към авторите. Успели са да създадат забавна логическа игра с някакъв екшън елемент. Дори стила й не мога да определя, а какво остава да ми хрумне подобна добра идея. Еваля. СтраоОотно.

Историята? В Bedtime City, както навсякъде другаде, има престъпници и полицаи, които да им се противопоставят. Този град обаче, има и специален екип от полярни мечки, които да вършат... работа. Ама не просто я вършат, а карат човек да се почесва по главата и да се чуди колко филма и бири са изконсумирали авторите докато са създавали Warbears. Добре де, може би прекалявам малко, но е съвсем малко. Играта си има стил и хумор в себе си.

Ако трябва да сме точни Warbears представлява шапката, под която са пуснати две мисии за лудите мечоци, готви се трета, а има и игра-пъзел за феновете. Управлението е изцяло с мишката, много напомнящо за Hapland серията*, и практически можете да натупате лошите дори и облегнати назад и напълно релаксиращи, разплути или дори полегнали. Ще отпочивате само във физически план, защото в същото време мозъкът ви ще се опитва да се досети какво трябва да направи тая мечка с проклетата си снимка за да очисти един от лошите? Не много трудно, но достатъчно, че човек да загуби повече от час с подобни въпроси в Bedtime City. Малките пъзелчета, скритите бонуси, системата, която оценява дали се справяте професионално или не... всичко е изпълнено с детайли и доставя истинско удоволствие да се разцъква.

Стига съм ви губил времето. Скачайте в Mission 1.

*Hapland, в случай, че някой е пропуснал, представлява една популярна серия малки логически игри, за които май не съм писал и ред тук. Грешка, която трябва да поправя скоро.

Update: Вече е налична и третата част на серията.

Няма коментари:

Сподели

Оцени