08 януари 2007

Johnny Rocketfingers 1&2

Да се комбинират гангстери и куест в едно е не лоша идея с неочаквани резултати. Излъгах. Резултатите са очаквани - бой, стреляне, кръв и вероятно един самотен тип, който рита задници по пътя си.

За първата част на Johnny Rocketfingers е трудно да се каже, че е игра изобщо. По-скоро е флаш анимация, с много малко "загадки", които всеки средностатистически 10 годишен младеж би трябвало да може да разреши в рамките на 30 секунди. Историята се върти около Джони и това как му се предлагат пари, за да върне отвлечената дъщеря на някаква мацка. Какви ги забърква нашия човек е друг въпрос. В качеството си на пълен непукист и следващо поколение Рамбо той е способен да се справи с всяка ситуация.

Втората част на играта е доста по-сложна в сравнение с първата и може да предложи някакво реално предизвикателство. Макар и тя да не е особено дълга удоволствието от играта си струва дългото зареждане. Този път Джони има проблем с наркодилър, който е имал неблагоразумието да пребие и сега доста горили са след него. Решението - да се елиминира дилъра.

Игрите се разработват от Conspiracy Entertainment, на чийто сайт могат да се играят. Ако не ви се рови из сайта им може те да играете епизод 1 от тук и епизод 2 от тук.

Няма коментари:

Сподели

Оцени