08 декември 2006

Toon Crisis

Бях доста скептичен към тази игра. Връзката ми не е от най-бързите и на няколко пъти просто подминах големия рекламен екран на Walkman. Случи се обаче да забравя прозореца на играта включен и тя да вземе, че да зареди на цяло. И взе, че ми хареса :)

По същество играта представлява екшън от първо лице. В него вървите и слушате музика от MP3 плейъра си, а през това време въображението ви работи с пълна сила. В следствие на това от различни ъгълчета на супер реалистичния град (заснет с камера и и интегриран в играта) изскачат анимирани дяволчета и други същества, които имат огромното желание да потрошат walkman-а ви. От своя страна ще можете бързо да гърмите изрудчетата с въображаемия си пистолет вграден в показалеца ви. Докато пържите гадини ще получавате и бонус оръжия (по-ефективни "лъчения" за ръката ви). Лошите от своя страна се разнообразяват с минаването на нивата, но си остават нарисувани във все същия забавен стил и радват с присъствието си... докато не ги изпарите.

Саунтракът не е лош. Стила на музиката едва ли би се понравил на всеки, но тя може бързо да се изключи и да минете на своята музикална вълна.

Защитете Walkman-а си тук.

Няма коментари:

Сподели

Оцени